Ichthusschool
Snijdelwijklaan 4b
2771 SX Boskoop
T. 0172 - 214505
E. info@ichthusbos.nl

Nieuws uit groep 7 


Boskoop in de oorlog

Afgelopen donderdag heeft mevrouw Bobeldijk ons verteld over Boskoop in de oorlog. Het was reuze interessant om naar haar te luisteren en de spullen te bekijken. Deze mevrouw heeft de oorlog zelf meegemaakt en wist er veel over. Op 4 mei mogen wij zelf bloemen bij het monument leggen (meer informatie: zie stukje onder de weekplanning).
Wandelen voor water


Deze week hebben wij samen met groep 6 en groep 8 gewandeld voor water. We hebben geld opgehaald voor de kinderen waarbij het niet zo vanzelfsprekend is dat zij schoon water hebben. Dit zijn kinderen in armere landen, zoals Tanzania en Oeganda.  Hieronder een aantal foto 's.Voorleeswedstrijd
Wij hebben vlak voor de vakantie een voorleeswedstrijd gehouden. Groep 7 en 8 deden hier aan mee. Kayleigh vertegenwoordigde onze groep en las prachtig voor uit het boek  'Achtste groepers huilen niet'.

VOMOL

De VOMOL middag was erg geslaagd! We hebben een leuke en leerzame middag gehad. We hebben geleerd hoe we ons moeten gedragen, op de fiets, rondom landbouwvoertuigen. Onderstaand een aantal foto 's, zodat jullie als ouders ook een idee krijgen van wat wij hebben gedaan.


 


Leerkracht:
Hele week:                        juf Sanne - sanne.van.t.wout@ichthusbos.nl