Ichthusschool
Snijdelwijklaan 4b
2771 SX Boskoop
T. 0172 - 214505
E. info@ichthusbos.nl
Welkom

Wanneer u als ouder op zoek gaat naar een basisschool voor uw kind telt maar één ding: u wilt een school waar uw zoon of

dochter helemaal tot zijn of haar recht komt. En dus gaat u op zoek naar een school die aanvoelt wat uw kind nodig heeft, om

vervolgens het onderwijs op hem of haar af te stemmen. Herkent u zich hierin? Dan heten wij u van harte welkom op de


Ichthusschool.


Inschrijven op de Ichthus?

U wilt uw kind aanmelden op onze school? Daar zijn wij natuurlijk blij mee. Om alle inschrijvingen goed te laten verlopen, volgen wij altijd de onderstaande inschrijfprocedure.

Stap 1: U neemt telefonisch contact op met de school. Bij voorkeur minimaal 1 jaar voordat uw zoon/dochter 4 jaar wordt. We maken dan een afspraak om kennis te komen maken.

Stap 2: Als u kiest voor de Ichthusschool,  dan bekijken we, tijdens dit informatiegesprek, samen met u of de Ichthusschool voor u een passende school is.
Tijdens dit gesprek laten we u ook de school zien en kunt u kennismaken met het team. Meestal staan zij dan voor de groep en zodoende kunt u even in de keuken kijken. Aan het eind van het gesprek krijgt u het inschrijfformulier en de schoolgids mee zodat u thuis alles nog eens op uw gemak kunt teruglezen.
 

Stap 3: U vult het inschrijfformulier in en nadat dit is ingeleverd op school, is uw kind opgenomen in de inschrijfprocedure.


Na inschrijving ontvangt uw zoon of dochter een uitnodiging voor vijf kijkochtenden. Deze zullen plaatsvinden voorafgaand aan de eerste schooldag. Zo krijgt uw kind alvast een beeld van onze school en kan het kennismaken met zijn of haar klasgenootjes.


Stap 5: Uw zoon/dochter kan vervolgens op de afgesproken eerste schooldag definitief beginnen. Ongetwijfeld het begin van een mooie en leerzame schooltijd!

Heeft u vragen over de inschrijving of de te volgen stappen? Neemt u dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.