Ichthusschool
Snijdelwijklaan 4b
2771 SX Boskoop
T. 0172 - 214505
E. info@ichthusbos.nl

Het overblijven

 De tafel van.......(voorheen het overblijven)

Onze school heeft ervoor gekozen de tussenschoolse opvang (oftewel de overblijf) uit te besteden aan Stichting DeTafelVan. Zij zorgen er samen met onze school voor dat uw kind op een goede manier wordt begeleid tijdens de middagpauze. Uw kind krijgt voldoende tijd om te lunchen. Na de lunch is er ruimte voor (buiten)activiteiten.

Hoe werkt het? U kunt uw kind heel eenvoudig aanmelden voor de tussenschoolse opvang (TSO). Op www.stichtingdetafelvan.nl kunt u uzelf en uw kinderen kosteloos registreren via het portaal van DeTafelVan. Deze registratie is eenmalig. U kunt vervolgens digitaal strippen kopen via de website met een minimum van 10 strippen en een maximum van 100 strippen. De betaling vindt plaats via iDEAL. Uiteraard op een veilige manier.

U kunt ervoor kiezen om vaste overblijfmomenten in te voeren. Dit kunt u doen voor het gehele schooljaar. U kunt ook per dag bepalen of uw kind overblijft. Wanneer u uw kind aanmeldt, wordt automatisch het saldo van uw digitale strippenkaart bijgewerkt. U ziet direct hoeveel strippen u nog over heeft zodat u tijdig strippen kunt bijkopen. De strippen blijven de gehele schoolperiode van uw kind geldig.

Uw kind aan- en afmelden Als u ervoor kiest om per dag te bepalen of uw kind overblijft, moet uw kind vr 09.00 uur die dag aangemeld zijn. Als uw kind niet tijdig is aangemeld, kan het die dag niet overblijven. Komt uw kind onverwacht niet naar de overblijf? Vr 09.00 uur s morgens kunt u dit aanpassen in het portaal van DeTafelVan. De strip wordt dan weer aan uw saldo toegevoegd.

Heeft u meerdere kinderen? De strippen staan op uw naam, niet op de naam van uw kind. Als u meerdere kinderen wilt laten overblijven, kan dit met dezelfde strippenkaart betaald worden. Hoe meer strippen u inkoopt, hoe goedkoper het wordt. Heeft u aan het einde van het schooljaar strippen over? Geen probleem. Uw strippen blijven gewoon staan tot het volgend schooljaar.

Wat kost een strip?
10 strippen = 2,50 per strip
20 strippen = 2,45per
strip 30 strippen = 2,40 per strip
40 strippen = 2,35 per strip
100 strippen = 2,30 per strip

Lunch niet inbegrepen De kinderen nemen zelf eten en drinken mee naar school. DeTafelVan zorgt voor goede begeleiding tijdens de overblijf.

Vragen? Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar info@stichtingdetafelvan.nl of maak gebruik van het contactformulier op www.stichtingdetafelvan.nl.